Kaikki työt

Lonna

B2C Brändi Design Markkinointi Strategia Video Viestintä

Saaren hallinnointi ja markkinointi

Lonna – sympaattinen pieni saari Kauppatorin ja Suomenlinnan välissä, vain 10 minuutin merimatkan päässä mantereelta. Fregatti Oy ja Sherpa hallinnoi sekä kehittää Lonnan saaresta merellisen Helsingin hyväntuulenkeidasta. Saaren toimintaa ohjaa rakkaus merelliseen Helsinkiin, ammentaminen sen hyvää tekevästä historiasta ja ajatus kaupunkilaisten saattamisesta yhteen rennoissa merkeissä.

Hylätystä miinanraivaussaaresta kaupunkikulttuurin helmeksi

Ennen työmme alkamista Lonna oli ollut suljettu sotilassaari, joka loistavasta sijainnistaan huolimatta tunnettiin huonosti. Nykyään Lonnassa on ravintola, sauna, kahvila sekä Miinamakasiinit yritystilaisuuksia varten. Olemme saaren ja tilojen konseptoinnilla, digitaalisen markkinointiviestinnän, mediasuunnittelun sekä graafisen suunnittelun keinoin johdonmukaisesti ja määrätietoisesti rakentaneet mielikuvaa kaupunkilaisten avoimesta hengähdyspaikasta.

Tänä päivänä Lonnan saari tunnetaan laajalti ja sen ravintolasta sekä saunasta on tullut ”juttu” kaupunkilaisten keskuudessa. Kaudella 2019 toukokuusta syyskuuhun pienellä saarella vieraili yli 50000 kävijää.

 

Tiedustelut

Tommi Kortesniemi

Luova johtaja, partner
+358 50 3000 523
tommi@sherpa.fi

Muita töitä