Kaikki työt

Vuoden toimisto 2020

Sherpa on tarpeeksi iso ja sopivan pieni itsenäinen luova toimisto. Autamme asiakkaamme huipulle luovien ratkaisujen avulla.

2009 perustettu Sherpa tunnetaan vahvasta arvopohjastaan ja vastuullisuudestaan. Toimisto on neljän osakkaan itsenäisessä omistuksessa. Toimintaamme on läpi historiamme ajan ohjannut ajatus ”hyvien puolella olemisesta” oli kyseessä sitten ekologinen, ekonominen, sosiaalinen tai eettinen vastuullisuus. Puoleemme käännytään toistuvasti, kun tavoitteena on käsitellä kestävän kehityksen teemoja tuloksellisuutta unohtamatta, tai kun halutaan puhutella nuoria kohderyhmiä ja tehdä uusia keskustelunavauksia toimialalla. 

"He olivat kykeneviä katsomaan tosi monelta kannalta lähtötilannetta ja pääsivät tosi luovaan ratkaisuun, joka puhutteli ja osui kohderyhmään."

Vuoden Toimisto -tutkimus

Toimiston luovuus
9,18 / 10

Toimiston sitoutuneisuus
9,27 / 10

 

Työmme perusta ovat strategisesti vahvat oivallukset, joiden avulla synnytämme uutta ajattelua, jotka lopulta toteutetaan käytännön teoiksi, kanavariippumattomiksi konsepteiksi, kampanjakokonaisuuksiksi, visuaalisiksi identiteeteiksi, pakkaussuunnitteluksi, liikkuvan kuvan toteutuksiksi tai vaikka arvolupauksiksi. Viimeistelty laatu ja tunnistettava kädenjälki ovat ylpeydenaiheemme.