Kaikki työt

Vuoden toimisto 2020

Itsenäinen luova toimisto.

Sherpan missiona on auttaa asiakkaamme huipulle luovien ratkaisujen avulla. Haluamme löytää aina uusia reittejä, tapoja ja näkökulmia, joilla voimme saavuttaa huipun yhdessä. Olemme uteliaita, humaaneja ja rohkeita. Kuuntelemme enemmän kuin puhumme ja kannustamme niin toisiamme kuin asiakkaita katsomaan kulman taakse ja uskaltamaan enemmän. Tehtävämme on löytää asiakkaidemme toiminnasta heidän asiakkaitaan kiinnostavat asiat ja kertoa niistä huomiota herättävällä ja tunteisiin vaikuttavalla tavalla. Toimisto on neljän osakkaan itsenäisessä omistuksessa.

"He olivat kykeneviä katsomaan tosi monelta kannalta lähtötilannetta ja pääsivät tosi luovaan ratkaisuun, joka puhutteli ja osui kohderyhmään."

Vuoden Toimisto -tutkimus

Toimiston luovuus
9,18 / 10

Toimiston sitoutuneisuus
9,27 / 10

 

Työmme perusta ovat strategisesti vahvat oivallukset, joiden avulla synnytämme uutta ajattelua, jotka lopulta toteutetaan käytännön teoiksi, kanavariippumattomiksi konsepteiksi, kampanjakokonaisuuksiksi, visuaalisiksi identiteeteiksi, pakkaussuunnitteluksi, liikkuvan kuvan toteutuksiksi tai vaikka arvolupauksiksi. Viimeistelty laatu ja tunnistettava kädenjälki ovat ylpeydenaiheemme.