Kaikki työt

AI-valmennus

Buustaa bisnestäsi tekoälyllä

Mietitkö, miten pysyä kehityksen tahdissa – mitä pitäisi osata, mitä kilpailijasi jo osaavat ja missä mennään yleisellä tasolla uusien luonnollista kieltä ymmärtävien (NLP) tekoälyjen kanssa? Näihin kysymyksiin saat näkökulmia ja konkreettisia työkaluja Sherpan AI-intensiivivalmennuksessa. AI-valmennus on suunniteltu markkinointiviestinnän ammattilaisille, mutta toimii myös hyvänä inspiraationa muille tekoälyistä kiinnostuneille.

 

Tämän sivun kuvitukset ovat Sherpan toteuttamia Midjourney-tekoälyllä.

Selvää on, että teknologian kehitysvauhtia vastaan ei voi taistella. Eikä kannatakaan. Tekoäly voi nopeuttaa ja tehostaa tekemistäsi arjessa. Muutosta ei tarvitse jännittää – ainakaan jos on valmis oppimaan uutta. Tekoäly ei korvaa ihmistä, vaan vapauttaa meidät luovempaan ja strategisempaan työhön. AI-intensiivivalmennuksella pääset ajan tasalle siitä, miten NLP-tekoälyt vaikuttavat yrityksesi markkinointiviestintään ja muuhun asiantuntijatyöhön.

① INSPIRAATIOLUENTO

Vedämme ensin tiimillesi inspiraatioluennon kertoen isoa kuvaa muutoksesta ja sen vaikutuksesta markkinoinnin tekemiseen.

 

② TEKOÄLY ARJESSA

Luennon jälkeen pääsette paneutumaan NLP-tekoälyjen mahdollisuuksiin työssä: mihin niitä voi käyttää, mihin ei, missä kohtaa voi mennä metsään.

 

③ OHJELMISTO KOULUTUS

Optiona voimme myös opastaa perusteet ChatGPT ja/tai Midjourney -tekoälyjen käyttämiseen. (+ 1 h per tekoäly, tilaaja sitoutuu järjestämään etukäteen tarvittavat käyttölisenssit, lisätietoja pyynnöstä).

 

Tämän jälkeen olette sekä valmiimpia että inspiroituneempia hyödyntämään tekoälyä arjessa.

 

Asiantuntijamme ovat kerryttäneet tietojaan tekoälystä ja sen mahdollisuuksista jo vuosia. Olemme Sherpassa syventyneet aiheeseen monipuolisesti niin teorian kuin käytännön kokeilujen kautta. Käytämme tekoälyä suunnitteluprosessin eri vaiheissa laajasti aina kun se on asiakkaan ja lopputuloksen kannalta parasta.

Saatoimme jopa tehdä ensimmäisenä maailmassa markkinointikampanjan, jonka jokaisessa vaiheessa aina yhteistyösopimuksesta seurantaan, on hyödynnetty tekoälyä. Lue lisää täältä: Neste campAIgn 

Kysy lisää

Elina Bono

Toimitusjohtaja
+358 40 746 0427
elina.bono@sherpa.fi

ELINA BONO

Energinen ja innostava Elina Bono on luovan toimiston Sherpan toimitusjohtaja. Parhaiten hänet tunnetaan alalla monista markkinoinnin menestystarinoista kuten Oikotien “Kun aika on”, Sanoman “Aina tulee sanomista” ja VR:n “Matkalla”, mutta eniten hän syttyy myynnin ja markkinoinnin yhteistyöstä. Elina on pitkän uransa aikana tehnyt brändi-, tapahtuma- ja performancemarkkinointia, viestintää, tutkimusta ja myyntiä mainostajan, median ja toimiston asiantuntija- ja johtotehtävissä. Hän on motivoitunut viemään eteenpäin markkinoinnin roolia suomalaisessa yritysmaailmassa.

JUKKA NIITTYMAA

Karismaattinen Jukka on luova tekkinörtti. Hänen ajattelussaan korostuvat innovatiivisuus, kyky analysoida monimutkaisia kokonaisuuksia ja jatkuva kiinnostus uusia ilmiöitä kohtaan. Jukalla on poikkeuksellisen nopea kyky sisäistää tietoa ja oppia sekä kiinnostua syvällisesti asioista juurta jaksaen. Nämä ominaisuudet ovat johtaneet hänet myös tohtoriopintojen pariin. Opinnoissaan Jukka perehtyy arvon tuhoutumisen (Value Co-Destruction) estämiseen mm. eri digitaalisissa kanavissa. Tekoälystä ja digitalisaatiosta Jukka on kirjoittanut henkilökohtaiseen blogiinsa jo vuosia. Lue täältä lisää: jukkaniittymaa.com

SUUNTANA HUIPPU