Kaikki työt

ai-boostattu-markkinointi

Tekoälyllä kiihdytetty luova markkinointi

 

Tekoälyvallankumous etenee yhä nopeammin. Aihe kiinnostaa ja keskustelu kuumenee. Mietitkö sinä, että markkinointiviestintääsi voisi tehostaa generatiivisella tekoälyllä, muttet ihan tiedä, mistä aloittaa tai missä ja miten sitä voisi käyttää? Tekeekö kilpailijasi jo jonkun työn nopeammin, paremmin ja helpommin? Oletko edelläkävijä vai perässähiihtäjä? Olemme valmiita auttamaan sinua boostaamalla teidän ja meidän luovuutta tekoälyn muskeleilla.

Älykäs hyödyntää tekoälyä, ja me voimme auttaa

Parhaat ideat tulevat edelleen ihmiseltä. Tekoäly vapauttaa sinulta ja tiimiltäsi aikaa strategisempaan työhön – tai vastaavasti tuottaa nopeammin ja enemmän markkinointimateriaaleja.

Alla esimerkkejä siitä, miten Sherpa voi tukea uusien keinojen haltuunottoa ja hyödyntämistä. Ja jos näistä ei löydy sopivaa, räätälöimme juuri sinulle sopivan setin fiksua tekoälyvetoista oppimista, kehittämistä ja tekemistä.

AI-strategiakonsultointi sherpa

Strategian luominen on keskeistä organisaation tulevaisuuden suunnittelussa. Hyvä strategia on helposti ymmärrettävä ja yhteiseksi koettu. Yhteiset suuntaviivat jokapäiväiseen tekemiseen saavat aikaan toimintaa. Tekoäly tuo vaativaan työhön uuden ulottuvuuden. Työkaverin, jolle on helppo puhua, joka tietää paljon ja joka käsittelee erimuotoisia tekstimassoja ennennäkemättömän nopeasti. Tekoälyn avulla voimme tuoda uuden ulottuvuuden tähän tärkeään työhön. Luovan tiimimme ohjaamana opetamme strategian luomisprosessiin osallistuvat hyödyntämään tekoälyä tehokkaasti ja tuemme matkalla kohti uuden oppimista.


 

Luovien ideoiden kiihdyttämö sherpa

Yhdessä oppimisen ja yhteiskehittämisen työmalli, jossa voit briefata minkä tahansa haasteen. Tekoälyn avulla voimme saada ideoista irti entistä enemmän, oli kyseessä sitten brändikampanja tai taktinen lisämyyntiä tavoitteleva hanke. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästä “napin painamisesta”, vaan luovasta asiantuntijatyöstä, jossa me autamme sinua näkemyksellisenä kumppaneina tekemään jatkuvaa kehitystyötä ja tekoälyllä tehostettua sisältösuunnittelua.

"We kicked off one of the most exciting projects I've ever worked on. We created an AI generated marketing campaign concept and visuality for an innovative kids’ winter jacket. Using AI was mind-blowing and will be a game changer for sure."

Katri Sinisalo, Global Marketing Director at Reima


 

AI-boostattu kampanja sherpa

Jatketaan siitä, mihin AI-kiihdyttämössä jäätiin. Sherpan luova tiimi rakentaa tiimisi kanssa upeat materiaalit kampanjaasi varten, monimediallisesti ja tehokkaasti. Esimerkkinä CampAIgn-kampanjamme Nesteelle. Casevideo:


 

AI-boostattu inspiraatio design sherpa

Yhdistämme tekoälyn ja ihmisen ideat luodaksemme upeita visioita esimerkiksi sisustukseen, tapahtumiin tai myymälöihin. Tässä yhteistyössä korostuu intohimomme designiin, sillä ihmisen tärkeä tehtävä on valita mahdollisuuksien merestä se mikä on paras – tekoäly pitää huolen siitä, että on mistä valita. Esimerkkinä Sokos Hotels Heymo case, jossa loimme inspiraatiotyökalun sisustussuunnittelua varten.


 

AI Datan visualisointi

Tekoälyn avulla voimme visualisoida suuria datamääriä nopeasti ja tehokkaasti. Tämä visuaalinen esitystapa mahdollistaa datan, trendien ja asiayhteyksien havaitsemisen ja esittämisen uudella, kiinnostavalla tavalla. Työ vaatii edelleen ihmisen valvomista, kiinnostavien faktojen tunnistamista ja niiden taittamista lopulliseen muotoonsa AI:n tuottamista visuaalisista elementeistä. Luovan tiimimme avulla datasi saakin ansaitsemansa esitystavan, joka tekee vaikutuksen niin sisäisiin kuin ulkoisiin sidosryhmiisi.


 

Kysy lisää

Elina Bono
Toimitusjohtaja
+358 40 746 0427
elina.bono@sherpa.fi

Varaa tästä suoraan 30 min etätapaamisaika Elinan kalenterista. Hän kertoo mielellään eri vaihtoehdoista, joilla pääsette eteenpäin generatiivisen tekoälyn hyödyntämisestä markkinoinnissa ja muussa liiketoiminnassa.