Kaikki työt

Sherpa on Vuoden Toimisto 2023

Sherpan Vuoden Toimisto -kilpailun voitosta on nyt kulunut muutama viikko ja ensimmäinen tunnekuohu jo laantunut. Meille sherpoille voiton hetki oli uskomattoman hieno kokemus. Lähes koko toimisto oli paikalla ja tuskinpa meistä monikaan uskalsi odottaa voittoa – ainakaan ääneen. Kilpakumppanien taso on tunnetusti kova ja finaalissa häviää vain hyville. Sherpojen sherpan, partnerin ja omasta aloitteestaan toimitusjohtajan paikalta siirtyneen Linda Capellettin itku onnesta ei meinannut laantua ja kyllä me muutkin olimme todella liikuttuneita. Tuntui ehkä vähän samanlaiselta kuin olisimme voittaneet Olympia-kultaa vastoinkäymisistä huolimatta. Viime vuodet kun ovat olleet vähintäänkin erikoisia varmasti melkein kaikille. Sanomattakin on selvää, että voitto tekee todella hyvää koko firman fiilikselle. Nyt asiakkaamme ovat puolueettomassa tutkimuksessa vastanneen ja kokeneet palvelumme voiton arvoiseksi.

Otteita Vuoden Toimisto -kyselyn palautteista

Viime viikolla saimme tarkemmat tulokset ja onhan näitä nyt ihanaa lukea: 

ASIAKKAAN LIIKETOIMINNAN YMMÄRRYS:

”Syvä ymmärrys brändeistä ja meidän toimialasta.”

 

STRATEGINEN OSAAMINEN:

“Erittäin syvää osaamista ja selvästi tarjotaan lisäarvoa asiakkaalle.”

 

TOIMISTON LUOVUUS:

”Erittäin luovaa ja monipuolista osaamista. Hienot ideat saadaan myös toteutettua.”

 

TOIMISTON ALOITTEELLISUUS:

”Ollaan selvästi kehityksen kärjessä ja ymmärretään megatrendejä etc.”

 

PROJEKTIN JOHTAMINEN:

”Pidetään asiakasta ajan tasalla jatkuvasti. Hyvää työtä.”

 

TOIMITUSVARMUUS:

”Ei ole ollut koskaan ongelmia materiaalien suhteen.”

 

Kiitos asiakkaat kauniista sanoistanne ja työkaverit kovasta työstä. Te saitte nämä aikaan! ❤️

Vuoden Toimisto -kilpailun voiton hyötyjä

Toinen asia, mistä voi jo nyt varmuudella iloita on fakta, että Vuoden Toimisto -voitto auttaa asiakashankinnassa. Heti seuraavana päivän tuli ensimmäiset tarjouspyynnöt ja seuraavalla viikolla vielä lisää. Sattumaa tai ei, selvästi enemmän kuin tavallisena viikkona. Vielä emme tiedä, johtavatko nämä yhteydenotot kauppoihin, mutta ei liene liioiteltua todeta jo tässä vaiheessa, että kaupallinen merkitys eri kategorioissa voittaneille on iso. Lisäksi myös nykyasiakkaissa näkyvyytemme on saanut aikaan hyvää fiilistä, kukapa ei haluaisi tietää palautteensa olleen arvokasta. Olemme todella kiitollisia jokaisesta vastauksesta ja teemme parhaamme, että tämä ei jää tähän. Lisäksi lukuiset onnittelut monikanavaisesti asiakkailtamme, ystäviltämme, eri sidosryhmien edustajilta ja somekontakteilta toivat hyvää mieltä, jolla jaksaa pitkään.

Kiitos siis vielä kerran asiakkaat, sherpat ja muut voiton mahdollistaneet. Meille voitto merkitsi todella paljon. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia huippuja. 

Elina


Kirjoittaja

Elina Bono on Sherpan toimitusjohtaja. Olen omakohtaisesti kokenut ja todentanut luovuuden arvon liiketoiminnan kehittymisessä ja puhun liikkeenjohdon kieltä. Ymmärtämällä asiakasta luovalle työlle syntyy selkeämmät kehykset ja sitä kautta enemmän tilaa.

Elina Bono

Toimitusjohtaja / New business & public relations
+358 40 746 0427
elina.bono@sherpa.fi