Kaikki työt

Puuilo ja Sherpa yhteistyöhön

Sherpa liittyy Puuilon luottokumppaneiden joukkoon.

Puuilo tykästyi Sherpan ajatteluun, jossa hyväksi havaitusta pidetään kiinni ja muuta tekemistä skarpataan. Puuilon tekemisen suoraviivaisuus pyritään tuomaan esille myös mainonnassa, vankalla Puuilo-tyylillä.

Puuilon vahvuuksia ovat selkeä brändi-identiteetti ja äänensävy. Tuotevalikoiman laajuus, edullinen hintataso ja rempseä brändi ovat pari vuotta sitten listautuneen yrityksen menestyksen kulmakiviä. Vahvaa kasvua halutaan tukea panostamalla entistäkin enemmän markkinointiin, ja kilpailutuksen kautta kumppaniksi valikoitui Sherpa.

”Löysimme nopeasti Sherpan kanssa yhteisen sävelen ja yhteistyö on ollut alusta asti helppoa”, kertoo Puuilon markkinointijohtaja Perttu Partanen. “Mainontamme on pidettyä ja erottuvaa. Haluamme tietenkin säilyttää sen, missä olemme onnistuneet ja yhteistyömme mm. radiosta tutun ”Tuukko hakeen?”-konseptin luoneen toimiston kanssa jatkuu. Yhteistyö Sherpan kanssa puolestaan auttaa meitä nousemaan samalle tasolle myös muissa monimediaisen markkinointimme toimenpiteissä.”

 

puuilo

“Olemme jo pitkään fanittaneet Puuilon tekemistä ja on ihan huippua päästä palvelemaan heitä luovuudellamme. En oikeastaan tiedä, missä kohtaa kilpailutus loppui ja yhteistyö alkoi. Ensi tapaamisesta lähtien tuntui kuin olisimme yhtä tiimiä ja työkavereita keskenämme. Kuuntelimme, ideoimme ja sparrasimme matkan varrella vahvaa brändiä kunnioittaen. Sama välitön tekemisen meininki on jatkunut. Meillä on selkeä yhteinen tavoite: kasvattaa halpaan hintaan monipuolista käyttötavaraa myyvän ketjun tunnettuutta ja tietoisuutta valikoiman laajuudesta”, sanoo Sherpan toimitusjohtaja Elina Bono.

 

Lisätietoja

Sherpa, toimitusjohtaja Elina Bono
elina.bono@sherpa.fi 0407460427


Kirjoittaja

Elina Bono on Sherpan toimitusjohtaja. Olen omakohtaisesti kokenut ja todentanut luovuuden arvon liiketoiminnan kehittymisessä ja puhun liikkeenjohdon kieltä. Ymmärtämällä asiakasta luovalle työlle syntyy selkeämmät kehykset ja sitä kautta enemmän tilaa.

Elina Bono

Toimitusjohtaja / New business & public relations
+358 40 746 0427
elina.bono@sherpa.fi