Kaikki työt

Sherpa Aalto-yliopiston luovaksi kumppaniksi

Aalto-yliopisto kilpailutti mainostoimistokumppaninsa vuosiksi 2023–2025. Voiton vei Sherpa.

 

Kilpailutukseen osallistuneita toimistoja arvioitiin muun muassa luovuuden, tiimin strategisen osaamisen ja dataohjaavuuden kautta. Sherpa nappasi ainoana toimistona täydet pisteet luovuudesta. 

Aalto halusi löytää toimiston, joka pystyy työskentelemään yhdessä Aallon viestintä-, markkinointi- ja brändäystoimien kanssa tuoden lisäarvoa ja asiantuntemusta. Palveluntarjoajan tulisi tarjota oivalluksia, luovia ratkaisuja ja tukea Aallon ydintoiminnassa, kuten markkinoinnin ja brändin rakentamisessa. Tähän kuuluvat, strateginen ja taktinen suunnittelu, luova konseptointi ja kampanjasuunnittelu, tuotanto, ohjeiden ja protokollien luominen, brändin kehittämistyö, graafinen suunnittelu, animaatiot, tekninen markkinointituki ja analytiikka.

– Olemme erittäin innoissamme Sherpan kanssa nyt aloitetusta yhteistyöstä. Sherpan tiimi on jo lyhyessä ajassa onnistunut vakuuttamaan meidät paitsi osaamisellaan, myös halullaan ymmärtää ja lähteä sitä kautta luomaan uusia kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joiden avulla pystymme saavuttamaan tavoitteemme. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyön tuloksia, sanoo Aalto yliopiston Head of Marketing Jutta Kasslin.

Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on 150 000 – 250 000 euroa vuodessa. Yhteistyö on alkanut ja ensimmäiset Sherpan suunnittelemat ja toteuttamat kampanjat tullaan näkemään vielä tämän vuoden puolella.

– Tämän kilpailutuksen voitto on meille iso asia ja olemme luonnollisesti voitosta ylpeitä ja innoissamme tilaisuudesta päästä rakentamaan kestävää tulevaisuutta yhdessä Aalto-yliopiston kanssa. Lead agencyna toimiminen kansainvälisessä tekniikan, kauppatieteiden ja taiteen aloilla toimivan yliopiston, joka työllistää yli 4000 henkeä ja jossa opiskelee 12 600 opiskelijaa, on meille kunnia. Meillä on samankaltainen arvopohja ja haluamme omalta osaltamme auttaa Aaltoa uudistamaan yhteiskuntaa luovuuden avulla, sanoo Sherpan toimitusjohtaja Elina Bono

 

Lisätietoja

Sherpa, toimitusjohtaja Elina Bono
elina.bono@sherpa.fi 0407460427

Aalto yliopisto, Head of Marketing Jutta Kasslin
jutta.kasslin@aalto.fi 050 411 2363.


Kirjoittaja

Elina Bono on Sherpan toimitusjohtaja. Olen omakohtaisesti kokenut ja todentanut luovuuden arvon liiketoiminnan kehittymisessä ja puhun liikkeenjohdon kieltä. Ymmärtämällä asiakasta luovalle työlle syntyy selkeämmät kehykset ja sitä kautta enemmän tilaa.

Elina Bono

Toimitusjohtaja / New business & public relations
+358 40 746 0427
elina.bono@sherpa.fi