Kaikki työt

AI ♥ Markkinointi

Tekoälyn mullistava vaikutus markkinoinnissa

Tekoälyrevoluutio on vauhdissa. Luonnollista kieltä ymmärtävät generatiiviset tekoälyt tuovat markkinoinnille kokonaan uusia mahdollisuuksia ja vaikuttavat jokaisen alalla työskentelevän työhön. Se miten, koska ja kuinka paljon puhututtaa laajasti.

Tervetuloa kuuntelemaan asiantuntijoiden näkemyksiä ja kokemuksia tekoälyn hyödyntämisestä markkinoinnissa. Tarjolla inspiraatiota ja hyötytietoa Innovation Home Kampin luovuutta ruokkivissa puitteissa.

16.5.2023 klo 8.30–11.00 Kansakoulukatu 3, Innovation Home, Kamppi

HUOM! Tilaisuuteen mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, eikä sitä streamata, joten ole nopea! Ilmoittautuminen lomakkeella alla. Muista painaa lähetä, saat kirjallisen vahvistuksen osallistumisesta. Mikäli lomake ei toimi tai näy, ota yhteys Sherpan CEO Elina Bono: elina.bono@sherpa.fi

Aikataulu ja rekisteröityminen

8.30 Breakfast powered by Innovation Home

8.55.–9.00 Tilaisuuden avaa Elina Bono (CEO, Sherpa)  ja Katja Kojo (CEO, Innovation Home)

9.00–9.30 Jukka Niittymaa, Sherpa: Generatiivisten tekoälyjen mahdollisuudet markkinoinnissa

3 kotimaista menestyscasea tältä keväältä

9.30–10.00 Anna-Mari Rusanen, Helsingin yliopisto: Mitä tekoälyn etiikasta pitäisi jokaisen tietää? 

Tekoälyn eettinen käyttö lähtee siitä, että tekoälyn kehittäjät kuin käyttäjät, tietävät mitä tekevät. Mitä siis jokaisen pitäisi siitä tietää?

10.00–10.30 Henkka Hyppönen: Luovuuden tulevaisuus

Uskoimme pitkään että koneet eivät voi tehdä mitään luovaa. Uskomus on kuitenkin osoittautunut vääräksi. Koneet kykenevät tuottamaan luovia lopputuloksia useilla sellaisilla alueilla, joita pidettiin ikuisesti ihmisen alueena. Ihmisen ja koneiden luovuudella on kuitenkin ero, ja tuon eron ymmärtäminen on keskeistä niin tuotekehityksen, innovaatioiden kuin markkinoinnin näkökulmasta.

10.30–11.00 Kysymykset – paneelimuodossa

11.00– Lunch powered by Innovative HomePuhujat

Anna-Mari Rusanen työskentelee kognitiotieteen yliopistonlehtorina Helsingin yliopistossa. Hänen tutkimuskohteitaan ovat mm. ihmisen ja älykkäiden teknologioiden tiedollinen työnjako sekä tekoälyn yhteiskunnalliset ja eettiset vaikutukset. 

Henri Hyppönen on sarjayrittäjä, tietokirjailija ja Younite-AI yrityksen globaali innovaatiojohtaja. Hänen viimeisin kirjansa, Luomiskertomus, käsittelee ihmisen ja koneen välisen luovuuden eroja, ja ihmisen ja koneen yhteistyön mahdollisia tällä uudella kentällä.

Jukka Niittymaa on Sherpan luova tekkinörtti joka tajuaa bisnestä. Hänen ajattelussaan korostuvat innovatiivisuus, kyky analysoida monimutkaisia kokonaisuuksia ja jatkuva kiinnostus uusia ilmiöitä kohtaan. Tekoälystä Jukka on kirjoittanut henkilökohtaiseen blogiinsa ja LinkedIniin jo vuosia. Kirjoituksia löydät esimerkiksi osoitteesta: https://bit.ly/AI-tekstit-jn